27 Şubat 2010 Cumartesi

Trash The Dress /// (Düğün fotoğrafları)



7 martta eşimle 1. yıldönümümüzü kutlayacağız. Düğün ertesi son yıllarda ülkemizde de yeni evlenen çiftler tarafından yapılan "trash the dress" çekimini yaptırmamıştık. Yıldönümü vesilesi ile şimdi yine gelinliğimi son bir kez daha giyip bende bu modaya uymak niyetindeyim. Hem o günkü heyecanımızı yeniden hatırlamak hem de o gün "aman bi yeri kirlenmesin, aman yırtılmasın dediğim gelinliğimle gönül rahatlığıyla poz vermek istiyorum.

Bizim fotoğrafçı tercihimiz muhtemelen İzmir'de marka haline gelmeye başlamış "Ersel Barut" olacak. Eşimin abisinin de düğün çekimlerini gerçekleştirdiğinden çalışmalarından %100 eminiz. Sizede eğer İzmir'de fotoğrafçı konusunda araştırma yapıyorsanız tavsiye edebilirim.





ERSEL BARUT
www.erssellphotograph.com
0 232 463 73 11

6 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

ben de bu şekilde istiyorum düğün fotoğraflarımı, bu arada bende fotoğraf çekimi yapıyorum profesyonel makinayla nasıl olacak bilmiyorum:))

Blog Sahibesi dedi ki...

Zeynepcim eminim senin elinden de çok güzel eserler çıkıyordur. İnşaallah dilediğin gibi olur. Resim olayı önemli çünkü. Evinin her duvarını süsleyecek ve baktıkça o günü hatırlayacaksın.İyi seçim yapmak lazım.

Sinem dedi ki...

biz de çekimiziz düğünden sonra baska bir güne bırakmıstık. tabi bizimki biraz mecburiyetten. :)) mekan sapancada idi ve yaz ortası olmasına ragmen sapancaya o gun fecı yagmuryagmıstı. kesinlikle studyo ıstemedım. balayından dondukten sonra tekrar gelinligimizi-damatlıgımızı giyip çekim yaptık. cok rahat , cok stressız ve eglencelı oldu. ama fırsat olsa ya da onumuzdekı yıllarda bir sahil- kumsal cekımı de yapmak isterim. :)) harika anılar bunlar :))

Blog Sahibesi dedi ki...

S. ne güzel düşünmüşsünüz. Yağmur aslında size iyilik yapmış :) Düğün sonrası çekimler daha rahat oluyor kesinlikle. Sapanca süper bir tercih. Bakalım bizde dün eşimle güzel bir göl kenarı bulduk. Umarım herşey yolunda gider.

Bebek ve Nİkah Şekercİnİz dedi ki...

Benim düğünümdede yapıldı bu çekim sabahtan itibaren akşam elimizde fotograf çekmekten ölmüş bi fotoğrafçımız vardı...bir önerim var sana ayşe kaya var bende ona hayranım..:)

Blog Sahibesi dedi ki...

O gün zaten olan fotoğrafçılara oluyor. Her anı görüntülemek için misafirlerle yarışıyorlar :P Tabi gelin ve damatlarda poz vermekten bitap düşüyorlar. Ayşe Kaya'yı hiç duymadım bir araştırayım.