6 Şubat 2010 Cumartesi

Heidi Montag 40 Yaşında :(



Çok sevmesemde yine de platin sarı saçları ve ince ses tonuyla sevimli gelirdi bana Heidi Montag. Ama son yaptırdığı cerrahi müdahalelerden sonra resmen 20 yaş birden yaşlandı kızcağız. Ne gerek vardı ki bu yaşta bıçak altına yatmaya. İnsanın kendi aynaya baktığında güzel görmek istemesi normal ama bu kadar da değişiklik bana biraz fazla geldi. Olmamış hem de hiiiç olmamış.

Beni takip eden genç okuyucularım olabilir. O yüzden burda mümkün olduğunca makyaj malzemelerinden ya da içinde ne olduğunu bilmediğimiz ünlü markaların kremlerinden ya da cilt bakım ürünlerinden mümkün olduğunca bahsetmeyeceğim. Çünkü özenip çok erken yaşta ciltlerini mahvedebilirler.

Yüzümüze bir ton makyaj yapacağımıza , ve bu ürünler için bir servet harcayacağımıza ki bunun sonu yok sürekli yeni bir ürün çıkıyor; bol meyve ve sporla inanın bana çok daha güzel ve en önemlisi sağlıklı bir yüze sahip olabiliriz. Bunu denemiş ve başarmış biri konuşuyor :))))

Çünkü gün gelecek iş dünyasında hergün makyaj yapmak zorunda kalacaksınız. Ve eve geldiğinizde ilk işiniz yüzünüzdeki o kimyasallardan kurtulmak olacak. İşin özü bir ton detayla güzel ya da bakımlı görünmek değil. Asıl mesele ( Ezel'deki Dayı gibi oldu pardon) ufacık dokunuşlarla ışıl ışıl olabilmek. Hazır önünüzde yıllar varken makyaja ne kadar geç başlarsanız o kadar iyi. Başlangıçta bir rimel, bir parlatıcı yeter de artar bile sizin gençliğinize.

Ayrıntıları daha sonra paylaşacağım. Keep in touch :))

source:hoffingtonpost.com

Hiç yorum yok: