24 Şubat 2010 Çarşamba

Leziz tavsiyeler



Yurt dışında yaşadığım dönemde sabah derse yetişmek için acele ayak üstü yaptığım kahvaltılarda keşfettim ilk önce bu ikiliyi. Tabiki o zaman ki ikili Mulino Bianco ( peksimet) ve Philedelphia peyniriydi. Philedelphia krem peyniri bilenler ne demek istediğimi anlayacaktır. TR'ye dönünce de alışkanlığımı bırakamadım ve bu seferde Etimek ile LaVache Quirit'yi birlikte yemeğe başladım. Nasıl bir lezzettir o anlatamam. Bana masum geliyor ne de olsa etimek'in üstüne sürüyorum :((



Masum atıştırmalıklardan bahsederken nerden çıktı bu ikili diyeceksiniz. Biri melek biri şeytan sanki. Biri beni ye diğeri hayır o kilo yapar beni ye diyor. Ben anlamam ikisini de afiyetle yer üstüne 1 saat koşarım nolmuş.
Markette hazır profiterol toplarını görünce dayanamadım aldım. Evde yapılan profiterol gibisi yok çünkü. Nesfit'te benim ara öğünlerde çok sevdiğim bahaneyle süt içirten lezizim. Profiterol'ü yarın deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak. İçine krema olarak puding koymayı düşünüyorum. Üstüne de çikolata sos.

3 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

nesfit en güzeli:))

Ghanima dedi ki...

peynirli etimek favorim

Blog Sahibesi dedi ki...

Zeynepcim hem en güzeli hem de en masumu değil mi :)

Ghanima bak canım çekti yine.