6 Mayıs 2010 Perşembe

Chanel *505* Oje



Kimi zaman çok yoğunum kimi zaman çok yorgun. İkisinin ortasını bir türlü bulupta bilgisayarın karşısına geçip bir iki satır yazamıyorum. Sırf yazmış olmak içinde alelade yazılarla geçiştirmekte istemiyorum.

Dün gece hıdırellezdi. Dilekler tutuldu, istekler yazıldı hatta çizildi :) İnşaallah herkesin gönlünden geçenler olur. Ama herşeyden önemlisi herkesin sahip olduğu şu *EGO* yerini birazda olsa manevi hissiyatlara bırakır. Birçok yerde (nette ve TV'de ) *BEN* yaptım *BEN* buldum, ilk *BEN* yazdım gibi cümleler can sıkmaktan öte gitgide ucuz muhabbetlere bırakıyor. Kimse kimseyi çekemiyor. Milyonlarca insanın yaşadığı şu dünyada belli şeylerin yanlızca belirli insanlara ait olması pek muhtemel görünmüyor. Bu dünya bu hayat hepimizin. Aşktan da, paradan da, sağlıktan da, başarıdan da , güzellikten de hepimiz nasibimizi alacağız.Alıyoruz da.Kimsenin bir şüphesi olmasın.

Cuma günleri TRT1'de Günbegün Programında Cemalnur Sargut meğer ne güzel anlatıyor kendi deyimiyle insan-ı kamili. Dinlenicek çok güzel sözler, alınacak çok güzel dersler var o sözlerde. Vakit bulduğunuzda kulak kabartın derim.

Konuyla alakasız resme gelince. Paris için hareket vakti yaklaşıyor.Kısmetse önümüzdeki perşembe günü gidiyoruz. Ebru Şallı'da görüpte beğendiğim ojeyi alınacaklar listesinin en tepesine yazıverdim.

2 yorum:

Cocosh dedi ki...

Muhteşemmm...

Sunny dedi ki...

cok guzel bir yazi. yillar once yazmis olsaniz da.