8 Eylül 2009 Salı

HAPPY BIRTHDAY BANU


Blog dünyasını yaklaşık 4 sene önce tesadüfen iş yerinde sıkıntıdan patlamak üzereyken keşfettim. Uzunca bir süre seyirci kaldım, izledim, sıkı takip ettim. Akabinde bende yazmalıyım dedim ve yazmaya başladım. Bir süre sonra sıkıldım tekrar yazdım. Bu yaklaşık 3 sene devam etti. O kadar ki blogumun doğum gününü bile hiç kutlayamadım. Çünkü her seferinde bi şekilde ara verip nefes alıyordum.

Bu süre zarfında bıkmadan usanmadan zevkle, keyifle takip ettiğim yanlız bir kişi oldu. O da çok sevgili "Salıncakta iki Kişi"nin sahibesi Banu. İlk günlüğünü yazmaya başladığından beri takip ettim. Yaptığımız samimi yorumlarla güzel bir dostluğun temellerini atmış olduk. Hatta birbirimize taa uzaklardan sevimli hediyeler göndererek sevindirdik. Bir araya gelip kahve içmeni hayallerini kurduk ama maalesef hala yapamadık.Umarım yakında bunu da gerçekleştiririz.

Banu bence blog dünyasına yeni bir soluk getirdi. Duruşunu hiç bir zaman değiştirmedi. Ve şu an diyebilirim ki bildiğim takip ettiğim blogların arasında tek geçerim. Umarım hep böyle başarılarla yoluna devam eder.

Banucum seni çok seviyoruz. Burdan bir kez daha söylemek istiyorum.

İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN CANIM

2 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Blog Sahibesi dedi ki...

Banucum canım benim bende seni çok seviyorum. En zor anlarımda bile yanımdaydın sen taaa uzaklardan da olsa. Desteğini , güzel sözlerini nasıl unuturum.
İnşaallah diyorum inşaallah bir gün görüşürüz.