11 Eylül 2009 Cuma

Gelinliğimi satıyorum



Düğün öncesi çevremdeki birçok kişi uyardı beni. Eğer Pronovias alacaksan ikinci el de alabilirsin boşu boşuna bu kadar para verme aynı gelinliğe diye. Tabi ben dinlemedim :( Çünkü sadece birkaç saat üzerinizde kalıyor ve sonrasında nereye koyacağınızı ya da ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Saklamak mantıklı değil çünkü bir süre sonra gelinliklerin üstündeki işlemeler sararıyor. Bir çok arkadaşımın gelinliğinin başına geldi çünkü.

Bende kuru temizlemesini yaptırdım ve dolaba kaldırdım ama istiyorum ki bu modeli çok isteyen biri daha çok daha uygun bir fiyata gönül rahatlığıyla giysin. O yüzden elden çıkarmaya karar verdim. Malum ekonomik kriz. Belki bütçesi yeterli olmayan biri için uygun bir fiyata marka gelinlik almak nasip olur.

İlgilenen olursa kelebekhikayeleri@yahoo.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Satışı gittigidiyordan yapabilirim.

Gelinliğin Modeli Helice
Orjinal tarlatan ve duvakla birlikte satacağım.

9 yorum:

Sinem dedi ki...

ne kadara vereceksin?

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

pişman olursun yapma!

Blog Sahibesi dedi ki...

1000 YTL ( tarlatan, duvak, çanta dahil)istiyorum. Biz 3500 YTL'ye almıştık :((

Aquacım valla çok düşündüm aslında.Bir d arkadaşlarımın gelinliklerinin 5 yıl sonraki halini görünce daha çok içim acıdı. En azından bi daha giyilsin di mi.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Ben 5 sene önce 4000 tl ye almıştım...benden sonra birileri giyer diye sakladım ama kimseye olmadı arada çıkarıp kendim giyiyorum...

SEVİNÇ dedi ki...

BU GELİNLİK ÇOK GÜZEL AMA HERKESİN ALIM GÜCÜ YOK MALESEF..BENDE EVLENİCEM 3 AY SONRA HEP İKİNCİ EL GELİNLİKLERE BAKIYORUM AMA ONLAR BİLE ÇOK PAHALI ..ÖYLE RASTGELE ALACAGIM İÇİN BİR GELİNLİK HAYALİM BİLE YOK BU ÇOK ÜZÜCÜ 4000 DE 5000 DE VERSENİZ EN AZINDAN İÇİNİZE SİNEN SİZİ MUTLU EDEN BİRSEYLER OLMUŞ NE MUTLU SİZE

Mrs Marka dedi ki...

gelinliğini sata bildin mi?nerde satacaksın gittigidiyor da mı?bende satmayı düşünüyorum da

Blog Sahibesi dedi ki...

Mrs. Maviş henüz satamadım. Sahibinden.com'daydı bir süre ilan. Ama soran dahi olmadı.Çünkü genelde herkes illaki yeni gelinlik giymek istiyor. Sana bol şans.

sezenyildirim dedi ki...

preownedweddingdresses.com diye bir site vardı, henüz satmadıysanız oraya da bakabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

Keep posting stuff like this i really like it