8 Eylül 2009 Salı

ÇAY KEYFİ; YENİDEN


Evlilik başvurusu esnasında sizden ve nişanlınızdan kan testi istiyorlar. Bizde eşimle o dönem nikah dairesinin bizi yönlendirdikleri yere gidip kan verdik. Sonuçta bende aşırı kansızlık çıktı. Neden çıkmasın ki benim gibi çayı su niyetine tüketen biri için bu hiçte şaşırtıcı değil. Elbette kansızlığın başka sebepleri de olabilir ama nedense benim aklıma ilk gelen çay oldu.


Bende hekime danışarak önce demir takviyesi almaya başladım. Ardından da çok sevdiğim çay keyfine bir süreliğine ara verdim. Şimdilerde gayet iyiyim. Ve eskisi gibi yine aşırı olmamak kaydıyla çay keyfi yapabiliyorum.
Siz de benim gibi çay keyfini çok seviyorsanız resimdeki üçlüyü deneyin derim. Ben hepsinden birer tatlı kaşığı koyup karıştırıyorum. Muhteşem oluyor. İsterseniz çok az da portakal çayı da ekleyebilirsiniz. Gerisi size kalmış :))


Benden tüyo; çayı demlemeden önce çayı sudan geçirirseniz hem gereksiz tozlardan kurtulursunuz hemde çayınız daha güzel demlenir.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

po$et caylar ciktigindan beri sadece eve misafir geldiginde cay demler oldum, onun disinda po$etlere talim ediyorum :) early greay afrodizyak gibi birsey, kokusuna bayiliyorum...

Blog Sahibesi dedi ki...

Bir araya geldiğimizde ben sana çayların en güzelini demlicem canım.Yanına da güzel bir bol çikolatalı kek yapıcam :))

Adsız dedi ki...

çaykur hediyelik olanı bulamdım :( acaba siz nerden temin ediyorsunuz ,teşekkürler:)

Blog Sahibesi dedi ki...

Güldemcim ben Migros'tan alıyorum. Diğer marketlere hiç bakmadım var mı yok mu diye. Bi Migroslara bak istersen.Bulamazsan ben alır sana gönderirim memnuniyetle.