25 Kasım 2010 Perşembe

Kasım Bitmeden "Nuxe" lanın!!



Nuxe markasını eminim birçoğunuz duymuşsunuzdur. Özellikle elit eczanelerde standını mutlaka görmüşsünüzdür. Benimde açıkçası uzun süredir aklımdaydı Nuxe ürünlerini incelemek. Ve incelemeye başladığımda aslında ne kadar geç kaldığımı anladım çünkü gerçekten de ihtiyaçlarımı bir çok açıdan karşılayacak ürünler sunuyor.

Özellikle genç ciltler için ilk yaşlanma etkilerini yumuşatmaya yönelik serisi benim oldukça ilgimi çekti. Özellikle Kasım ayında cazip bir kampanya sunuyor.

Eğer siz de ilgileniyorsanız hemen anlatıyorum;

Nuxe’ün, cildinizi güzelliğe hazırlayan 3 Gül, tüm ciltleri temel ihtiyacı olan neme doyuran Creme Fraiche, 25 yaştan itibaren oluşmaya başlayan ilk kırışıklık belirtilerine karşı bakım sağlayan Nirvanesque, karma ve yağlı ciltlerin problemlerine karşı doğal bakım sunan Aroma Perfection serileri, şimdi kasım ayı boyunca temizleyici hediyeli. Bu serilerden herhangi bir ürün aldığınızda, 3 Gül Temizleme Suyu ya da 3 Gül Temizleme Köpüğü’nden birini yanında hediye olarak seçebilirsiniz.



İşte size hediye olarak verilecek olan temizleyici hakkında şaşırtan bilgiler;
İçeriğinde bulunan kırmızı, siyah ve beyaz güllerden adını alan 3 Gül Serisi, yüz ve göz bölgesi için üstün temizleyici etkisi gösteren mükemmel bir seri. 3 Gül Serisi makyaj temizleyici olarak kullanılan temizleme suyu ve köpüğüne ek olarak, ultra yumuşak makyaj temizleme sütü, ferahlatıcı ve yumuşatıcı tonik losyon, mekanik peeling sağlayan nazik arındırıcı, nazik temizleyici ve arındırıcı maske gibi ürünleri de içeriyor. Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde rahatlıkla kullanılabilen 3 Gül Serisi, diğer Nuxe serilerinde olduğu gibi doğal içeriği ile dikkat çekiyor, paraben ve fenoksietanol içermiyor.

Nuxe’ün “Genç Cilt Kampanyası”nın hediyesi olan 3 Gül Temizleme Suyu, yüz ve gözler için ultra makyaj temizleyici olarak kullanılırken cildin pH dengesini de koruyor. Alkol ve suni parfüm içermeyen ürün, %90 oranında gül çiçeği suyu, yeşil çay özü, kırmızı, siyah ve beyaz gül gibi doğal içeriklerden oluşuyor. 3 Gül Temizleme Köpüğü ise yine %81 oranında doğal içeriklerden oluşuyor. Nemli yüze sabah ve akşam uygulandığındayüzü etkili bir şekilde temizliyor.



Ben denemek için sabırsızlanıyorum. Umarım sizde dener ve görüşlerinizi benimle paylaşırsınız. Eskiden annelerimiz yüzünü gül suyuyla temizlerdi. Şimdi ise Nuxe bizler için daha fazlasını yapıyor ve çok daha iyi formüle edilmiş ürünlerle bizi şımartıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bende Nuxe ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Yüz kremi, el kremi, maskesi hepsi var :)