3 Aralık 2009 Perşembe

GO JANE SİPARİŞLERİM



Bir süredir bloglarda Go Jane fırtınası esiyor. Bende sağolsun blog arkadaşlarımın yorumlarından yola çıkarak sipariş verme cesaretini gösterdim. Numara konusunda aslına bakarsanız endişeliyim biraz. Ama ayak numaram buçuklu olmadığı için birazda olsa rahat için. Garanti olsun diye yorumları dikkate alarak Nine West ayakkabılarımın numarasından verdim. Şimdi merakla bekliyorum. geldiğinde ürünleri ve değerlendirmelerimi paylaşacağım.

Kargo ücretinin hakkını vermek için 3 ürün birden sipariş verdim. Böylesi daha karlı gibi geldi.

Siparişimi verme konusunda en çok değerlendirmelerinden yaralandığım Siu'ya Siu'ya teşekkür ederim.

19 yorum:

KokoSh dedi ki...

ortadaki tüylü olan müthişşşş

Adsız dedi ki...

Benim siparislerim de simdi geldi, kalite olarak gercekten hic kotu gorunmuyorlar. Umarim sizinkiler de gelir.

Blog Sahibesi dedi ki...

Kokosh benimde içim gidiyor ona. Hadi ama gelsinler artık.

Süper demek kaliteleri çokta kötü değil. Zaten fiyatlarından dolayı çok yüksek bi beklenti içinde diilim. İnşaallah sorun olmadan gelirler. Sen hangilerinden istedin?

Adsız dedi ki...

moralini bozmak gibi olmasin ama go jane kalitesi kesinlikle super degil. hatta vasat, vasatin altinda. tr'de bircok yerde bulanabilecek tarzda. heleki kesinlikle o griyi yagmurda giyeyim deme. bende aynisi var. yagmurun yagacagini tahmin etmedigim bir gunde giyerek ayakkabinin tabaninin cikmasina sebep oldum. anlayacagin made in china(((
LeyLa

Blog Sahibesi dedi ki...

Leylacım tahmin ettiğim gibi demek kaliteleri. Zaten denemek için sipariş verdim bende. Bir daha sipariş vermem büyük ihtimalle. Uyarın iyi oldu aklımda tutacağım cnm.

Adsız dedi ki...

Benim istediklerimin biri siu'da da olan fermuarli bootie rengi bile ayni cok hos duruyor dogrusu, cesit olsun diye shearling boot, camel rengi ve ust kismi orgu olanlardan, ucuncusunden inanilmaz memnun kaldim ki arkadaslarim da hemen siparis verdiler ondan, ben lacivertini aldim, http://www.gojane.com/31135-shoes-pleated-suede-ankle-bootie.html

sonuncusu da arkadaslarimin hemen almak isteyip siparis verdiklerinden, http://www.gojane.com/37722-shoes-crocodile-trim-cage-heel.html biri siyahini biri de chestnut rengini aldi ki bendeki de chestnut zaten, monogram speedy ile muthis uyumlu oldu. Yalniz ben daha onceden yaklasik 90 dolarlik bir forever21 alisverisini hasarla tamamlayinca (elime ulasmadi ve bozuk plak gibi sacma sacma copy maillerle gecistirdiler) esim amerikadaniste.com vasitasiyla yaptirdi kargo islemini, kargoya biraz fazla para vermis oldum, shearling bot yuzunden o da yoksa ortalama kargo ucreti ayni olabilirdi, gumruge takilma derdi olmadan kapima gelmis oldu, kutularindan cikmis halde zarar gormeden elime gectiler, siz de gojane'den bunu isteyebilirsiniz bence. Cunku botlarin kutulari buyuk oldugu icin hacimsel hesaplama yapiliyor ve kargo masrafi artiyor, bu gumrukte de takilmaya neden olabilir diye endiseleniyorum ben. Gerci onemli olan 150 euronun ustunde olmamasi ve ayni urunden 3 ve daha fazla olmamasi diye yaziyor amerikadaniste.com'da..


Uzun lafin kisasi ayakkabilarimi giydim bile, yalniz caged crocodile olan ayakkabi buyuk geldi, ondan alirsan bunu gozonunde bulundur, fermuarli tam cuk oturdu, gerci onun renkleri pek kalmamis, ikisi de bootie ikisini de 7.5 siparis verdim altlarinda da oyle yaziyor, ama nedense o biraz buyuk oldu, gerci dert degil silikon tabanla olur. Bu arada lacivertin iscilik kalitesine hayran kaldim, hani olur ya ucuz ayakkabilarda yapistirici falan tasar tabandan, bunda zerresi yoktu tertemiz bir suet bot geldi onume.... Ama tabi ucuz ayakkabi yani, dikkat ederim giyerken, iyi davranirim kendisine. Yani kalite olarak tabi ki mukemmel diyemem ama cok kotu de degil. Gidin ismi malum isporta semtine bakin bakalim onlar ne kadara satiyor pahali ayakkabilarin benzerlerini.

Cin mali olmalari biraz can sikici ama acikcasi ben burdan fazla fazla verdigim kargo parasiyla dahi bu modelde ayakkabi bulamam diye dusunuyorum. Pierre Balmain'in modelini gojane'de 30 dolara alabiliyorken kalkip burdaki bir markada 100 liradan fazla vermek mantiksiz geliyor. (YSL caged botlarin tr yapimi olanlarin ne kadara satildigini hatirlayin) Turkiye'de yapilan tasarim ayakkabilarin fiyatlari malum, shoetek var guzel model ve uygun fiyatli ve zaten ordan da alisveris yapiyorum. Ozgun model dnilince de tabi ki NR.39 ama dedigim gibi onlara da ozel davraniyorum, har vurup harman savurmuyorum ozel zamanlarda ozenli bir sekilde giyiyorum. Bu arada ornegin Dubai Carrefour'dan da ayakkabi aldim ben, cifti 10 15 tlye, giyerken dikkat ettim ve gayet iyi bir sekilde duruyorlar hala, bu dediklerim 3 senelik babetler, veya Dubai'de olan Vincci diye bir marka var, ordan da 10-20-30 tlye ayakkabilar aldim onlar da gayet iyi durumdalar. Neyi nerede ne sekilde giyecegini bilmek gerekiyor. Ben bu siparisimden sunu anladim, bot yerine dizayni hosa giden ayakkabilar secmek daha mantikli olacak gojane'den. Zaten burdan alinmis dizayn ayakkabida hamburger yemeye giderken, okuldan cocuk almak icin, markete giderken, doktora giderken giyilmez. Ama zaten kaliteli ve tasarim da tasarim hani diye alacagim louboutin botlarla ve lv spor ayakkabilarla da gidilmez oralara... Neticede ayakkabi bu, disari cikinca ayagimizda onlarla tuvalete basiyoruz cok affedersiniz ne kadar buyuk bir para yatirip beklenti icine girilebilir ki. Cin mali veya degil, ayakkabinin goruntusu gozume hos gelirse ve alabilecek durumdaysam alirim, alternatif bir yol varsa onu tercih etmek te mantiksiz gelmiyor acikcasi.

Destansi bir yorum oldu kusura bakmayin, dusuncelerimi yazmak istedim.

Sevgiler..
T.....

Blog Sahibesi dedi ki...

Sevgili T, yorumun için çoook tşk ederim. Oldukça yararlı oldu benim için. Söylediklerine yüzde yüz katılıyorum. Dediğin ayakkabı bu bütün gün yeri geliyo milletin çiğneyip yere attığı pis ciklete basıyoruz yeri geliyo tükürüğüne, yeri geliyo afedersin söylemek durumundayım çişine. O yüzden neyi nereye giyeceğini nasıl muhafaza edeceğine dikkat ediyorsan hiç problem değil. Pahalı olmuş ucuz olmuş mühim değil. Ayak sağlığını da tehdit etmiyorsa ohh ne ala. 10 liralık ayakkabıda giyerim 1000 liralıkta. Bu arada gojane seçimlerine de hayran kaldım.

Adsız dedi ki...

ben de bayıldım tüylü olanlara:)

geldiler mi peki?? merak ediyorum..amerikaya gidiyorum haftaya, güzellerse alıp da geleyim:)

zerrin

Blog Sahibesi dedi ki...

Evet evet geldiler. En kısa zamanda fotoğraflayıp yayınlayacağım :))

Adsız dedi ki...

Siparislerin gelmesine sevindim, ben de simdi arkadaslarim icin verdigim siparisleri bekliyorum, onlar benim onceden aldiklarimdan aldilar ben de kendime sunu aldim, http://www.gojane.com/39569-shoes-strappy-peep-toe-platform-heel.html
Bunlar geldiktan sonra da kendimi nr39a atmayi dusunuyorum :)

Sevgiler
T.....

Blog Sahibesi dedi ki...

Sevgili T, nasıl gözümden kaçmış bu ayakkabı :( Çok güzelmiş. Bende almak istedim açıkçası. Seninki bi gelsin bakalım eğer memnun olursan hemen bende alayım kendime.

Adsız dedi ki...

T,ben de bayıldım sonuncusuna:) tebrikler baya vakit harcanıp özenle secilmiş modeller güle güle giy..

nuray botlar giydiğin numaralar mı?

değişiyor mu modele göre? ben de yılbaşı için gidiyorum amerikaya 15-20 günlüğüne..sanırım sen de izmirdesin, eğer çok aklın kaldıysa sana da 1 çift getirebirim;)

sevgiler

zerrin

Blog Sahibesi dedi ki...

Zerrincim verdiğim 3 ayakkabı siparişinde de giydiğim numarayı baz aldım.Yani 36 giyiyorsam 6 numara sipariş verdim. Canım sana süper bir tatil diliyorum. Şimdilik ihtiyacım yok canım.Çok incesin tşk ederim. Aklıma başka bişiy gelirse mutlaka sana ulaşırım. Bana mail adresini yazarsan sevinirim :))

Adsız dedi ki...

Kizlar ayakkabim geldi ve hatta giydim bile, hakikaten muhtesem :)





sevgiler
T.....

Blog Sahibesi dedi ki...

Canım güle güle giy çok sevindim :)

esra dedi ki...

bende vermek istiyorum sipariş ama kargo ücreti nasıl merak edıyorum bılgı verırsenız sevınırım

Blog Sahibesi dedi ki...

Esracım yaklaşık 30 dolar tuttu benim siparişimin kargosu. 3 ayakkabı siparişi verdiğim için kargo ücretiyle birlikte yine de hesaplı oldu.

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Canım selam izlemye aldım seni... Bi sorum olacak Gojaneden sipariş vericezde arkadasımla.. Kalıpları hakkında bana bilgi verırsen cok sevınırım... bloğum..
http://princesss06.blogspot.com/

Blog Sahibesi dedi ki...

Myprincess geç cevap yazdığım için üzgünüm. Ancak vakit bulabildim :( Ben 36 numaray giyiyorum o yüzden de 6 numara sipariş verdim. Bi sorun olmadı. Umarım sizinde olmaz. Sevgiler,