3 Aralık 2009 Perşembe

THE BLONDE SALAD



Artık eskisi gibi çok fazla sayıda blog gezemiyorum. Toplasanız günde 10'u geçmez. Çünkü benim zevkime pek hitap etmiyor. O yüzden bana moda, dekorasyon, yemek, gezi gibi konularda ilham verecek az sayıda blogları takip ediyorum. Bunlardan biri de yeni keşfettiğim "THE BLONDE SALAD" Chiara Ferragni tarafından oluşturulan bu blog Chiara'nın kendi hayatından kesitler sunuyor. Tabi en çok gardrobundan. Bir çok genç kızın hayallerini süsleyen parçalardan oluşan gardrobunu mutlaka sizde takip edin. Ben çok ilham alıyorum kombinlerinden.

Bir çoğu bütçelerimizin çok üstünde parçalar ama TR'de artık bir çok şeyin benzerini bulabildiğimiz için sorun olmaz. Pazardan ya da outlerden bile çok uygun parçalar bulabiliriz. Benim en çok hoşuma giden ise resimlerin kalitesi ve hoşluğu. Direk bakın ben bunu giydim değilde göze hitap edecek şekilde yayınlıyor olması izleyicilerinin sayısını da artıyor.

source: www.theblondesalad.com

6 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ben de seviyorum çok cici:)

Blog Sahibesi dedi ki...

Kız hem güzel hem de çok zevkli değilmi Seda.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

aynen! bir de sevimli:)

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

nuraycım benım bu kızda anlamadıgım sureklı kalorılı sekılde yıyor ıcıyor cop gıbı masallahh :) bir de cok guzel boyle bır kızım olsa keske!

Blog Sahibesi dedi ki...

Aquacım bende anlamıyorum.Kızı şimdiye kdar hiç sağlıklı bişiy yerken görmedim.Çokta kahve içiyor. Ama gerçekten çok güze. Ve blog işini çok iyi yapıyor. Allah her ikimizde de onun gibi güzel,akıllı ve en önemlisi sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm.

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

amin ;)