24 Ekim 2009 Cumartesi

Balayımızdan



Balayında Roma'ya gittiğimizde Via Condotti'deki Louis Vuitton mağazasının önünde camdan bööle melül melül öyle bir bakmışım ki kociş dayanamadı hadi dedi gir içeri beğen bir tane. Nasıl yani dedim ciddi olamazsın çok pahalı hem benim var zaten ne gerek var şimdi. Yok dedi buralara kadar gelmişken ömürlük bir hatıra olsun. İlerde güzel bir anı olur. Bende kociş kararını değiştirmeden ok dedim hadi girelim içeri.

İçersi nasıl kalabalık sanırsınız bedava dağıtıyorlar. Tabi en çokta çekikler var içerde. Çan çin çon konuşup duruyorlar. Üçer beşer alışveriş halindeler. Kocalar dışarda eşler içerde takılıyorlar. Bildiğiniz Alsancak Mango outlet vaziyetleri. Kızlar içerde çıldırıyor erkek arkadaş ve eşler dışarda :))



Neyse bizde içerde Candan Erçetin hayranı bir satış elemanı bulduk. Türk olduğumuzu anlayınca başladık sohbete. TR'ye daha önce gelmiş ve tesadüfen dinlediği Candan Erçetin'e hayran kalmış. Uzun bir sohbetin ardından bende bir türlü modele karar veremeyince duruma el atıp dedi ki Italya'da en çok satılan model bu (Palermo PM). Başka bir model sakın düşünmeyin. Bizde bilene uyup aldık gitti dedik. Resimden de anlayacağınız üzere ayakları yerden kesilmiş yeni gelin pozu vermeyi de unutmadım.

4 yorum:

özge dedi ki...

ya bu kocaların tatildeyken istediklerimizi alması ne ilginç di mi:)
benimki de hiç dayanamaz:)

Blog Sahibesi dedi ki...

Özgecim maşaallah diyelim o halde :))

Minenin Takilari dedi ki...

favori markam lv :)
iyi günlerde kullan cnm

Blog Sahibesi dedi ki...

Minecim bende LV'yiçok seviyorum.Teşekkür ederim.