17 Ağustos 2010 Salı

Checked-up :)



Daha önce bahsetmiş olduğum sağlık sigortamızın bize yılda bir kez check-up yapma imkanını geçen haftalarda kullandık. Çok şükür ciddi bir şey çıkmadı. Ben tabiri caizse domuz gibiyim. Eşimde ise yüksek kolesterol var. Hem de oldukça yüksek. Zaten yeterince dikkat ettiğimiz beslenme alışkanlığımıza şimdi bir de düzenli sporu eklememiz gerekiyor.

Hazır bebiş için hazırlıklar yapmaya başlamışken bende doktora gidip herşeyin yolunda olup olmadığını kontrol ettirdim. Neyseki ufak miyomlar dışında herhangi bir problem yok.

Sevgili Laçin'in de bebek haberini alınca özenmedim desem yalan söylemiş olurum. Allah hem bize hem de isteyen tüm çiftlere sağlıklı, hayırlı bebekler nasip etsin.

4 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Nuraycım daha sık yazsan keşke:)) Özledim seni. İyi olmana çok sevindim. Eşine geçmiş olsun! Benim eşiminki de biraz yüksek çıktı. Beslenmenin yanında spor da önemli. Dr. bol bol açık havada yürüyüş yap demiş. Gerçi stres ve genetik faktörleri de unutmamak lazım. İnşallah en kısa zamanda düşer. Bu arada bebek haberini de duyarız umarım en kısa zamanda:) Sağlıkla:) Biz de istiyoruz artık ama benim bir kansızlık prob. var. Onu çözmemiz gerekiyor önce. Hayırlısı artık:) Öpüyorum:))

Blog Sahibesi dedi ki...

Canım bende inan daha sık yazmayı istiyorum ama malum sıcaklar çok etkiledi beni. Bir de bilgisayarın sıcaklığı bana fazla geliyor :) Sık sık girip taki ediyorum seni. İnşaallah şu kolesterol meselesini de halledeceğiz. Eşiminki aileden geliyor o yüzden spor şart. Havaşar serinlesin başlıcaz akşam yürüyüşlerine.
Tez zamanda senden de bebek haberlerini duymak istiyorum güzelim. Kansızlık bende de vardı ama aştım çok şükür. Bolca kırmızı pancar tükettim ben onun çok faydasını gördüm. Dene istersen cnm. Öptüm bende çoook

Adsız dedi ki...

selam,
ben de arada göz atıyorum ve beğenerek takip ediyorum yazılarını.. En son hamileliğimde yazmıştım sana şimdi Pamuk Prensim uyuyor karşımda:) Dilerim en kısa sürede senin de güzel haberlerini alırız.Hazırlıklara başlayınca nerden ne alınır, neler gerekli paylaşırım istersen.. Ben doğum zamanı çok araştırmıştım. Hastanelerden emzirme önlüğüne kadar..Biraz titzlenmişim sanırım:)

sevgiler

zerrin

Blog Sahibesi dedi ki...

Zerrincim cok tebrik ederim. Bende senden hbr almayi umit ediyordum. Allah anali babali buyutsun. Hayirli bir evlat olsun sizlere. Senin tavsiyelerine tabiki ihtiyacim olacaktir. Ayni sehirde oldugumuza gore tavsiyelerini bekliyorum cnm. Prensini ve seni opuyorum