4 Temmuz 2009 Cumartesi

Yeni Keşiflerim "Sisley"

Yaz aylarında makyaj yapmanın can sıkıcı olduğunu düşünüyorum. Çünkü evde klimalı bir ortamda özenle yaptığınız makyaj dışarı çıkınca yerini vıcık vıcık bir görüntüye bırakıyor. Bu yüzden yazın mümkün olduğunca kapatıcı, allık ve bronz tonlarında kullandığım farlarımla işi idare ediyordum.Fakat şimdilerde popüler olan şu renkli nemlendiricilere gözüm kaymaya başladı. Ve hemen soluğu Boyner'de aldım. Önce Clinique'inkini denedim ama tenimde en açık tonu dahi kızıllık yaptı. Sonuç faciaydı.


Sonra gözüm Sisley'in standına kaydı ve işte oradaydı. Aradığım ürün Sisley'in renkli nemlendiricisi. Hem bitkisel özlerden yapılıyor, hem de güneşin zararlı ışınlarından %90 koruyor :)) dahası nemlendiriyor.
Başka ne isteyebilirdim ki. Yüzümde uygulanmış halini görebilirsiniz. Resimde oynama yapmadım. Sadece allık var.
Ayrıca Lancome göz altı kapatıcımdan sanırım artık vazgeçiyorum. Tam 11 senedir kullanıyordum onu ama Sisley'in kapatıcısıyla tanışınca yapacak birşeyim kalmadı. Üzgünüm artık Sisley'in ürünlerini tek geçiyorum.

Eğer ürünlerinizden memnun değilseniz Sisley'in standlarına uğrayın derim.

3 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Tavsiye için sağol cicim denemedim valla hiç. Nuray'cım gel canım valla ciddiyim götürürüm kuaförüme. Aşkolsun neden kızayım sen Biluş'uma yaz yapar sana. Ev taşıyorlar net bağlanmadı daha bakınca geri döner sana o. Sevgiler.

Blog Sahibesi dedi ki...

Güzelim mutlaka denemeni öneririm valla. Ayrıca çok istiyorum bu aralar istanbula gelmeyi ama havalar çok sıcak biraz serinlesin gelicem.

Biluş sanırım şu an kardeşimin siparişleriyle uğraşıyor. Biraz yerleşsin yeni siparişler gelicek :)

ebruli dedi ki...

Ben Shiseıdo kullanıyorum ve kesinlikle denemenizi öneriyorum.Ve..çok hoşsunuz.sevgiler.