4 Temmuz 2009 Cumartesi

Naciye Teyze Konağı ve Kahvaltı Bahçesi


Geçen hafta eşimle Çeşme'deydik. Çoğu pazar günleri yaptığımız gibi kahvaltı için alternatifler aramaya başladık. Aklımıza Var Mısın Yok Musun'dan bildiğimiz Mevlüd'ün ailesinin Alaçatı'da açtığı Naciye Teyze Konağı geldi. Hemen iletişim bilgilerini bulduk ve yola koyulduk.


Vardığımızda gerçekten Naciye Teyze tarafından çok sıcak karşılandık. Yüreğindeki samimiyeti mekanında da yansıyan bir yerle karşılaşınca keyfimiz yeri geldi. Küçücük bir bahçede gönlümüzce yedik içtik.


Kahvaltı benim için çok özeldir. Üç öğün kahvaltı yapsam bıkmam. Menümüzdeki herşey ev yapımıydı. Peynirler ülkemizin farklı yörelerinden özel olarak getirtilmişti. Kısacası bayıldık bayıldık.
Mevlüd'ün abisi Ahmet Bey'de bize eşlik edince sohbetimiz daha da koyulaştı. Çeşme'ye yolunuz düşerse Naciye Teyze'nin kendi elleriyle yaptığı bazlamalar eşliğinde leziz bir kahvaltıyı kaçırmayın derim.
tel:0232 716 8970
533 396 6373
Unutmadan ayrıca konaklamak isteyenler için konaklarında pansiyon hizmeti de veriyorlar.
Verdikleri hizmetten ve samimiyetlerinden dolayı burdan da bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

2 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

kahvaltı edilebilecek uygun yer arayışlarına ben de çok giderim, yazında yer verdiğin web sitesinden kahvaltı bahçesinin resimlerine baktım, özenle hazırlanmış kahvaltı masaları ve yeşillikler içinde kahvaltı yapma fikri çok güzel gerçekten..
alaçatıyı çok görmek isterim, ama eşimle inşallahh..
bi başına da gidilmez ki:)

gittiğine değmiştir eminim..

Unknown dedi ki...

Bütün dostlara ve okurlar sımcıcak merhaba, Bu blogu okuyup bize kahvaltıya gelen tüm misafirlerimiz %10 indirim. Blog adını ve indirimi söylemeniz yeterli. bizde burada yazanlardan 1 soru sorarız, dersinizi iyi çalışın :)
Herkesi bahar kokulu yemyeşil bahçemizde Alaçatı'nın eşsiz ortamında kahvaltıya bekleriz :)
www.naciyeteyze.com