24 Ağustos 2010 Salı

Naciye Teyze Konağı'nda Size Özel İndirim :)

Bir süredir rahatsız olduğum için blogumla ilgilenememiştim. Bir önceki yazımdan dolayı nazar değdi sanırım.

Naciye Teyze'nin büyük oğlu Ahmet Bey blogumun okuyucularına özel %10 indirim uygulayacaklarını belirtmiş. Yanlız bir şartla blogumdan size 1 soru sorarak. Tek yapmanız gereken blogumun selamını söylerek indirim rica etmeniz.

Şimdiden afiyet olsun. Bu fırsatı değerlendirin.

Ahmet Bey'e bir kez daha nezaketinden dolayı teşekkür ederiz.

Naciye Teyze Konağı ile ilgili yazım burada

www.naciyeteyze.com

17 Ağustos 2010 Salı

Checked-up :)



Daha önce bahsetmiş olduğum sağlık sigortamızın bize yılda bir kez check-up yapma imkanını geçen haftalarda kullandık. Çok şükür ciddi bir şey çıkmadı. Ben tabiri caizse domuz gibiyim. Eşimde ise yüksek kolesterol var. Hem de oldukça yüksek. Zaten yeterince dikkat ettiğimiz beslenme alışkanlığımıza şimdi bir de düzenli sporu eklememiz gerekiyor.

Hazır bebiş için hazırlıklar yapmaya başlamışken bende doktora gidip herşeyin yolunda olup olmadığını kontrol ettirdim. Neyseki ufak miyomlar dışında herhangi bir problem yok.

Sevgili Laçin'in de bebek haberini alınca özenmedim desem yalan söylemiş olurum. Allah hem bize hem de isteyen tüm çiftlere sağlıklı, hayırlı bebekler nasip etsin.

Kahve-Altı (kahvaltı)




İşte benim klasik her sabah yaptığım kahvaltı. Uzunca bir süredir hiç aksatmadan hazırlıyorum. Çayı kahvaltıda kestim, yerine süt içiyorum.

Gevrek içinde tam tahıllısını alıyorum Migros'tan. Diğer illerde var mı bilmiyorum ama İzmir Ege Park'taki tam tahıllı gevrekler şahane ötesi.

Dolgu Topuk "Nine West"


Bu yaz her ne kadar alışveriş yapmamaya tövbe ettiysem de kardeşimin heveslendirmesi sonucu elimde bu ayakkabıyla Nine West'ten çıkıverdim. Yaz aylarında dolgu topuk benim için çok rahat oluyor. Hemen hemen her türlü kıyafetle uyum sağlıyor.

Nine West'i sezon öncesi şööle bir gezerken aklımda kalmıştı bu ayakkabı. Sanırım nasibimmiş. Bir şeyi çok istersek olurmuş.

Nasıl ama iyi bahane kabul edin :)