27 Nisan 2010 Salı

Jennifer Lopez'in rapunzel saçları



Tam da bugünlerde saçlarımı kestirmeye karar vermişken bu fotoğrafı görmem iyi olmadı. Belime kadar gelin saçlarımı tararken, şekil verirken çok zorlanıyorum. Tartılırken bile saçlarım en azından bir 600 gr vardır diyorum :) Yaz da geliyor hafif olayım istiyorum.

Ama şimdi yine kafam karıştı. Ne kadar güzel görünüyor Jeniifer'ın saçları.

people.com

14 Nisan 2010 Çarşamba

Jessica Alba [ Bahar Giyim Tarzı ]



Sadece Jessica Alba değil bir çoklarımızın bu mevsim tercih ettiği giyim tarzı bu. Gömlek, hırka, jean. Zahmetsiz, rahat ve şık.

people.com

13 Nisan 2010 Salı

Bekle bizi Paris !!!



Evlilik yıldönümümüzde havalar çok soğuktu. Bizde eşimle evde başbaşa geçirmiştik. Mayıs ayında eşim yıllık izne ayrılacağını ve bana süpriz yapıp Paris sehayati ayarladığını söylediğinde havalara uçtum. Şimdi heyecandan içim içime sığmıyor. Çünkü gelmiş geçmiş en romantik şehre gidiyoruz. Aşkımızı, evliliğimizi ve hatta geleceğimizi kutlamak için.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

6 Nisan 2010 Salı

Skoda [ YETİ ]



Yeni oğlumuz Yeti. Skoda'nın bu ay ülkemiz pazarına sunduğu canavarı. 1.2 olması sebebiyle vergisi düşük. Yani satın aldıktan sonraki masrafları bu tarz bir araç için düşük. jeep denilemez belki ama yüksek bir 4.2

Kavuşmamız için önümüzde uzun bir zaman var. Çok araştırdık ve yapılan tüm yorumlarda inanılmaz başarılı olduğu söyleniyor. Ne de olsa Almanlar yapmış. İçi bildiğiniz VW Polo, dışı ise çakma Freelander :)

Araba almak isteyenler ya da değiştirmek isteyenler mutlaka bir Skoda bayiisine uğrayın derim.

4 Nisan 2010 Pazar

Netteki Bilgi Kirliliği



Son zamanlarda bir bakıyorum çevremde herkes bitki uzmanı, doktor. Bir güzel reçete yazıp elinize vermedikleri kalıyor. Bu durum internette de aynı. Özellikle konu hamilelik ve bebek bakımına geldiğinde nette inanılmaz bir bilgi kirliliği var. Özellikle de forumlarda. Resmen ilaç ismine kadar yazıp söylüyorlar mutlaka kullanın diye.

Doktorlar ise bu durumdan çok sıkılmış durumda. Çünkü yanlış bilgilerle yönlendirilen kadınlar sağlıklarını tehlikeye atıyorlar farkında bile değiller. Çünkü her bünye farklı. Nasıl da doktorlarına danışmadan bu işlere kalkışıyorlar anlamıyorum. Yok bunu iç sütün artsın, yok çocuğuna bunu içir gazı geçsin.

Konu sağlık olduğunda bence herkes nette bloglar arasında ya da forumlarda araştırma yapmak yerine doktorlara danışmayı seçmeli. Poşet bitki çayları neyse ama aktarlarda satılan özel karışımlar inanılmaz tehlikeli. Zayıflamak için bile olsa mutlaka bir doktora danışmak hayat kurtarabilir.

Kozmetik, cilt bakımı gibi konularda bile tavsiyelere mutlaka önce cildinizde denedikten sonra satın almaya karar verin.

Az önce duyduğum bir söz konuyu aslında özetliyor " Bir komşunun dediğini ancak 3 profosör temizlermiş."

3 Nisan 2010 Cumartesi

Benim rengim [ Mavi-Beyaz]



Bu sene sanırım benim rengim mavi-beyaz. Gözüm şimdilik başka renkleri görmüyor. Son ciciler bunlar.

Şapka Mudo
Pantolon Stefanel ( geçen sezondan)
T-shirt Mango
Kalp çanta Mango
Triko Stefanel ( 3 sezon öncesinden)
Ayakkabı Stradivarius ( geçen sezondan)

Minnoşum artık yeni annesinde



Tam 6 yıldır benimleydi.
Onunla iş buldum.
Onunla hala oldum.
Onunla gelin oldum.
Biraz daha sabretseydim belki anne de olurdum.
Ama zamanı gelmişti artık. Belki o da sıkılmıştı benden.Değişiklik istiyordu.
Tanıyınca çok sevdiğimiz cici bir annesi oldu artık onun. Eminim en az benim kadar üstüne titreyecek oğlum Cooper'ın.