30 Aralık 2009 Çarşamba

HOŞGELİYORSUN 2010 UMARIM BOŞ GELMİYORSUN !!!!



2009'da BEN;

GELİN

AŞIK OLDUĞUM ADAMIN EŞİ

MUTFAĞIMIN BECERİKSİZ AHÇISI :(((

EVİMİN KADINI

BİRİCİK YEĞENİMİN ÖZLEYEN HALASI

ARKADAŞLARIMIN İYİ/KÖTÜ GÜN DOSTU

OLDUM....

Kimbilir 2010 yılında sahip olduğum sıfatlara neler eklenecek. Çok klasik olacak ama herkese yeni yılda da sağlık, mutluluk, huzur, aşk ve bol bol alışverişli günler diliyorum.

Bu yıl değişik bir şey yapalım ve her günümüzü şükrederek ve sahip olduklarımızın daha fazlasını isteyerek geçirelim. Eminim hiç beklemediğimiz güzelliklerle ödüllendireceğiz.

Yeni yılı eşim ve eşimin ailesiyle birlikte Bodrum'da geçirmeyi planlıyoruz.

Umarım yeni yılı sevdiklerinizle neşe içinde karşılarsınız.

3 Aralık 2009 Perşembe

GO JANE SİPARİŞLERİM



Bir süredir bloglarda Go Jane fırtınası esiyor. Bende sağolsun blog arkadaşlarımın yorumlarından yola çıkarak sipariş verme cesaretini gösterdim. Numara konusunda aslına bakarsanız endişeliyim biraz. Ama ayak numaram buçuklu olmadığı için birazda olsa rahat için. Garanti olsun diye yorumları dikkate alarak Nine West ayakkabılarımın numarasından verdim. Şimdi merakla bekliyorum. geldiğinde ürünleri ve değerlendirmelerimi paylaşacağım.

Kargo ücretinin hakkını vermek için 3 ürün birden sipariş verdim. Böylesi daha karlı gibi geldi.

Siparişimi verme konusunda en çok değerlendirmelerinden yaralandığım Siu'ya Siu'ya teşekkür ederim.

THE BLONDE SALAD



Artık eskisi gibi çok fazla sayıda blog gezemiyorum. Toplasanız günde 10'u geçmez. Çünkü benim zevkime pek hitap etmiyor. O yüzden bana moda, dekorasyon, yemek, gezi gibi konularda ilham verecek az sayıda blogları takip ediyorum. Bunlardan biri de yeni keşfettiğim "THE BLONDE SALAD" Chiara Ferragni tarafından oluşturulan bu blog Chiara'nın kendi hayatından kesitler sunuyor. Tabi en çok gardrobundan. Bir çok genç kızın hayallerini süsleyen parçalardan oluşan gardrobunu mutlaka sizde takip edin. Ben çok ilham alıyorum kombinlerinden.

Bir çoğu bütçelerimizin çok üstünde parçalar ama TR'de artık bir çok şeyin benzerini bulabildiğimiz için sorun olmaz. Pazardan ya da outlerden bile çok uygun parçalar bulabiliriz. Benim en çok hoşuma giden ise resimlerin kalitesi ve hoşluğu. Direk bakın ben bunu giydim değilde göze hitap edecek şekilde yayınlıyor olması izleyicilerinin sayısını da artıyor.

source: www.theblondesalad.com

Bayram Özeti



İzmir'de yağan yağmur eşliğinde yazıyorum bu yazımı. Hergün yağmur yağsa hiç bıkmam ben. Çok severim.O yüzden keyfim yerinde bugün :)

Bayramın son günü döndük gezimizden. Kahkahayla, bol bol alışverişle ve tabi tatlı yorgunluklarla geçen 4 günün ardından toprlanmak kolay olmadı benim için. Ne çok ıvır zıvır almışız farkında olmadan.

Kısacası Stuttgart çok güzeldi. Kurulan Noel Pazarında gece geç saatlere kadar gezdik. Kavrulmuş badem yedik, çikolata soslu meyveler yedik. Sıcak şarap içmedik. Çünkü hava o kadar soğuk değildi. Orada adetmiş hava buzzz gibi olsun ki insanlar titreye titreye şarap içerek içlerini ısıtsınlar. Küresel ısınmadan dolayı eskisi kar yağmıyormuşiStuttgart'a. Haliyle yerel halk üzgün.

Alışverişler yapıldı ( bknz resem en çok peynir aldım), Metzingen'deki Outlet mağazalar talan edildi. Burberry ve Ralph Lauren'in ne kadar ucuz olduğu görülünce çıldırıldı :(( Burda ciddi ciddi düdük yiyoruz. Bu arada söylemeden geçmek istemiyorum. Burberry'nin bir sürü ürününün üstünde "Made in Turkey" yazıyordu. Hihihihi gurur duydum.

Umarım sizin bayramınız da neşe içinde geçmiştir. Darısı bir sonraki bayramların başına :))

( resimdeki salatalık ilgimi çok çekti. Meğer organikmiş.)

N.