27 Ağustos 2009 Perşembe

Gülben Ergen'in evi


Eylül ayı Instyle Home'un konuğu Gülben Ergen. Merak edenler benim gibi vakit kaybetmeden dergiyi alsın :)
Eminim resimlerden kendimizi alamayacağız. Son yıllardaki zevkini ve sahip olduğu pozitif enerjiyi yaşadığı mekana da yansıttığından hiç şüphem yok.
N.
kaynak: hürriyet gazetesi

26 Ağustos 2009 Çarşamba

Inglesina bebek arabaları


Bir gün Alsancak'ta gezerken okuldan tanıdığım ve uzun zamandır haber alamadığım ve yakın zamanda bebek sahibi olan bir arkadaşımla karşılaştım. Bebek arabası o kadar hoşuma gitmişti ki hemen nette araştırmaya koyuldum. Ve bu markayla böylece tanışmış oldum.

Inglesina bebek arabalarıyla benim hayallerimi süslüyor. Eminim bu posttan sonra birçoğumuzun hayallerini süsleyecek.

Güzel haber ülkemizde de satılıyor :)

www.inglesina.com

25 Ağustos 2009 Salı

TEFAL ACTI FRY

Benim gibi kızartmanın her türlüsüne bayılan biri için en sağlıklı, en leziz, en şeker, en cici, en romantik!!! doğumgünü hediyesi TEFAL Acti Fry olsa gerek :))

Aşkım kocam sen bi tanesin.

Bioblas ve Forever Living


Yeni keşiflerimden ilkini hemen paylaşmak istedim.
Saçlarım rapunzel misali uzadıkça uzadı ama bir o kadarda bakımı zorlaşmaya başladı benim için. Hergün evin her köşesinde gördüğüm uzuuun saç telleri yüzünden kriz geçirmek üzereydim ki Tv'de reklamlarını görünce denemek istedim. BIOBLAS şampuan ve saç şekillendiriciyi evimize yakın bir markette görünce hemen aldım. İki haftadır kullanmama rağmen dökülme önemli ölçüde azaldı. Yanlız saçlarım eskisine nazaran daha da hacimlendi ki bu benim pek sevdiğim bi durum değildir. Sevenler olabilir tabi.
Diğeri ise bu ara herkesten sıkça duyduğum Forever Living ürünleri. Aloe Vera içeren bu ürünler kullanananlar tarafından şiddetle tavsiye ediliyor. Ben denemek için kendime peeling ve nemlendirici eşime de traş sonrası losyonu aldım. Şimdilik memnunuz :)

Günün getirdikleri

Nasıl tembelim bu aralar anlatamam. Bilgisayarın başına geçtiğimde severek takip ettiğim bloglara bakıp hemencecik çıkıyorum. Kendi blogumu güncellemek bir yana evde bile yerimden kıpırdayasım yok pek.

Ee malum ramazan ayındayız. Kociş oruç tutuyor. Bende yeşil çayımı meyvelerim eşliğinde içerek akşama ne pişirsem diye tarif bakıyorum.

Yeni keşiflerim var bu arada. Cilt bakımı, saç bakımı vs. Haaa bir de sonbahar geliyor gardroblara rütuş yapmanın vakti geldi. Bu kışın yine olmazsa olmazları neler hep birlikte keşfedelim istiyorum.

Önümüzde kısa yurtdışı seyahatleri var. Görülecek yerler, yenilecek lezzetler, en önemlisi paylaşılacak çook güzellikler var.

Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim. Bazı blog sahibelerimiz hamile. Onlar adına nasıl seviniyorum anlatamam. Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebişlerini kucaklarına almak nasip etsin. Merakla hamilelik maceralarını takip ediyorum. Darısı tüm isteyenlerin başına.

N.

1 Ağustos 2009 Cumartesi

Bilun'dan


Blog dünyasının en marifetli, en yaratıcı, en cici, en samimi sahibesi sevgili Biluncum yine beni çok sevindirdi. Hatta bu sefer kardeşimi de sevindirdi. Kardeşim Bilun'un sitesinde yaptığı o birbirinden güzel taçları görünce dayanamadı ve hemen listesini hazırladı. Siparişlerimiz geldiğinde çocuklar gibi sevindik. Görenlerin defalarca beğendiklerini belirtmesi bizim için mutluluk Bilun ise gurur kaynağı olsa gerek :))
Saks mavi ( kimi yerde elektrik mavi diye geçiyor) bileklik benim diğerleri kardeşimin.
Biluncum bir kez daha eline yüreğine sağlık :)

Louis çılgınlığı

Kim ne derse desin ben bu markadan vazgeçemiyorum. Louis Vuitton dendiği zaman akan sular duruyor. Mağazaya girdiğimde kendimden geçiyorum. Hepsine teker teker dokunmak sevmek istiyorum. Bu sebeptendir ki eşimle balayımızda Roma'dayken Via Condotti'deki Louis mağazasına kaldığımız her gün uğrayıp gözlerimize bayram ettirdik. Hatta dayanamayıp kendime söz vermiş olmama rağmen resimdeki Palermo'yu aldık. Roma Hatırası :)))

Henüz kullanmaya kıyamadım. Sanırım bu gidişle kıyamacağım. Hepsini ayrı ayrı seviyorum ama Palermo'nun yeri ayrı benim için.

İzmir'de mağazası olmadığı için ben alışverişimi Nişantaşı mağazasından yapıyorum.Önce istediğim ürünün stoklarında olup olmadığını soruyorum.Eğer varsa havalemi takiben aynı gün kargoya veriyorlar ve ertesi gün siparişim elimde oluyor.

Bu arada balayımızdan bi ara bahsedeceğim. Belki yeni evleneceklere fikir olur.

Back Home


Bir süredir eşimin yıllık izne çıkması sebebiyle yoktum. Evimizin direği evde olunca haliyle bilgisayar karşısına geçmek pek mümkün olmuyor :)

Fırsat bu fırsat bizde karı-koca yakın yerlere kaçalım dedik. Hava çıldırtacak derecede sıcak olunca yol yapmak hatta uçmak pek bize göre gibi gelmedi. Soluğu Çeşmede aldık bizde. Çeşme'nin akşamları esen o serin rüzgarı sayesinde tatilde pek bunalmadık. Gündüzleri full time deniz akşamları ise full time Alaçatı yaptık. Dinlendik mi?? Ehh işte. Ama çok güzel vakit geçirdik diyebilirim. En çokta sabahları kahvaltı keyfimize diyecek yoktu. Kahvaltı için ikinci favori mekanımız Alaçatı yolundaki Demlik. Yolu düşenlere tavsiye ederim.
Ayrıca gerçek İtalyan pizzası yemek isteyenler Alaçatı'daki Beatrice'e mutlaka uğrasınlar.