22 Temmuz 2009 Çarşamba

Uzuuuun bir tatil dönemindeyiz eşimle.
Çok yakında döneceğim :)))

7 Temmuz 2009 Salı

Vazgeçemediklerim


Hani sorarlar yaa ıssız bir adaya düşşeniz yanınıza alacağınız üç şey ne olur diye bende hiç düşünmeden cevap verebilirim.

1. Dermalogica Environmental Control Deodorant. Aliminyum ve alkol içermediği için gönül rahatığıyla kullanabilirsiniz. Issız bir adada kimse kötü kokmak istemez :)

2. Forever Living Aloe Vera Thermal Lotion. Özel günlerde rahatlamaya ihtiyacımız var.

3. Lancome Aqua Fusion Levres dudak nemlendiricisi. Biotherm'den sonraki favorim.

6 Temmuz 2009 Pazartesi

Nicole'un Kot Ceketi


Nicole Richie'nin üstünden çıkarmadığı bu kot cekete bayılıyorum. Arıyorum umarım benzerini bulabilirim.
İçimden oğlu olacak gibi geliyor.
(Picture is taken from People Magazine)

4 Temmuz 2009 Cumartesi

Yeni Keşiflerim "Sisley"

Yaz aylarında makyaj yapmanın can sıkıcı olduğunu düşünüyorum. Çünkü evde klimalı bir ortamda özenle yaptığınız makyaj dışarı çıkınca yerini vıcık vıcık bir görüntüye bırakıyor. Bu yüzden yazın mümkün olduğunca kapatıcı, allık ve bronz tonlarında kullandığım farlarımla işi idare ediyordum.Fakat şimdilerde popüler olan şu renkli nemlendiricilere gözüm kaymaya başladı. Ve hemen soluğu Boyner'de aldım. Önce Clinique'inkini denedim ama tenimde en açık tonu dahi kızıllık yaptı. Sonuç faciaydı.


Sonra gözüm Sisley'in standına kaydı ve işte oradaydı. Aradığım ürün Sisley'in renkli nemlendiricisi. Hem bitkisel özlerden yapılıyor, hem de güneşin zararlı ışınlarından %90 koruyor :)) dahası nemlendiriyor.
Başka ne isteyebilirdim ki. Yüzümde uygulanmış halini görebilirsiniz. Resimde oynama yapmadım. Sadece allık var.
Ayrıca Lancome göz altı kapatıcımdan sanırım artık vazgeçiyorum. Tam 11 senedir kullanıyordum onu ama Sisley'in kapatıcısıyla tanışınca yapacak birşeyim kalmadı. Üzgünüm artık Sisley'in ürünlerini tek geçiyorum.

Eğer ürünlerinizden memnun değilseniz Sisley'in standlarına uğrayın derim.

Naciye Teyze Konağı ve Kahvaltı Bahçesi


Geçen hafta eşimle Çeşme'deydik. Çoğu pazar günleri yaptığımız gibi kahvaltı için alternatifler aramaya başladık. Aklımıza Var Mısın Yok Musun'dan bildiğimiz Mevlüd'ün ailesinin Alaçatı'da açtığı Naciye Teyze Konağı geldi. Hemen iletişim bilgilerini bulduk ve yola koyulduk.


Vardığımızda gerçekten Naciye Teyze tarafından çok sıcak karşılandık. Yüreğindeki samimiyeti mekanında da yansıyan bir yerle karşılaşınca keyfimiz yeri geldi. Küçücük bir bahçede gönlümüzce yedik içtik.


Kahvaltı benim için çok özeldir. Üç öğün kahvaltı yapsam bıkmam. Menümüzdeki herşey ev yapımıydı. Peynirler ülkemizin farklı yörelerinden özel olarak getirtilmişti. Kısacası bayıldık bayıldık.
Mevlüd'ün abisi Ahmet Bey'de bize eşlik edince sohbetimiz daha da koyulaştı. Çeşme'ye yolunuz düşerse Naciye Teyze'nin kendi elleriyle yaptığı bazlamalar eşliğinde leziz bir kahvaltıyı kaçırmayın derim.
tel:0232 716 8970
533 396 6373
Unutmadan ayrıca konaklamak isteyenler için konaklarında pansiyon hizmeti de veriyorlar.
Verdikleri hizmetten ve samimiyetlerinden dolayı burdan da bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

İçimde kalan

Stefanel'deki indirimden bahsederken en önemli meseleyi atlamışım. Bu tulumları gördüğümde kendimden geçtim ama maalesef bedenleri kalmadığı için alamadım.

Belki görmüşsünüzdür. geçen hafta magazin programlarında Çağla Şıkel'in üzerinde vardı. Bol kesimi sayesinde hamileyken bile rahatlıkla kullanılabilir.

Şimdi ilk işim aynısını diktirmek olacak ama kime ve nasıl?????

Ya da sevgili Stefanel ekibi bana aynısından bulacak. Bedenim 34 :)))))

Artan nikah şekerlerim


Karı koca elimizin ayarı yok gerçekten. Ne çok nikah şekeri sipariş etmişiz. Uzaktaki akrabalarımızı ve arkadaşlarımızı da düşünmüştük ama herkese dağıtınca elimizde bir o kadar daha nikah şekeri kaldı. Bakmaya sevmeye doyamıyorum.
Bir yandan da nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum.
İsteyen olursa memnuniyetle gönderebilirim. Mail atmanız yeterli.
Belki uğur getirir :))

Stefanel indirim fırsatı


Stefanel çok eskiden beri vazgeçemediğim markaların başında yer alıyor. Benim için durum kurtarıcıdır. Tarz olarak kendime çok yakın bulurum.
Bu sezon da indirimi fırsat bilerek kendime ciciler aldım.
Şimdi giymek için sabırsızlanıyorum.

Guy Laroche Swarovski Halı


Evimin dekorasyonunu yaparken bütçemizin elverdiği ölçüde şık ve kullanışlı ürünler tercih etmeye çalıştım. Halı konusunda çok titizdim çünkü el dokuma halıların yıllar geçse bile tüy saldığını ve sağlık açısından hiçte uygun olmadığını biliyorum. Shaggy halılarında aynı şekilde maalesef tüy salma sorunu varmış aldıktan sonra farkettim.

Mağazaları gezerken gördüğüm bu Guy Laroche'a vuruldum. Orjinal Swarovski olması tercih sebeplerinin başında yer alıyor. Biraz ağır ama oldukça şık olduğunu söyleyebilirim. Ben masanın altında kullanmayı tercih ettim çünkü sürekli üstünde gezinmeye kıyamam. Akşam ışık yandığında ışıl ışıl parlıyor.
Yeni evlenecek ya da evini yenileyeceklere duyurulur.